Muuttolaatikot

Muuttolaatikkomme (50L) ovat kovaa muovia, joten ne ovat hyvin kestäviä eikä sinun tarvitse pelätä pohjan pettävän kesken muuton, kuten pahvilaatikoissa. Muoviset muuttolaatikot on täysinä helppo pinota päällekkäin tai tyhjinä kasata sisäkkäin.

Muuttolaatikot voit noutaa joko toimipisteeltämme tai halutessasi voimme toimittaa ne sinulle kotiosoitteesi. Toimitus kotiovelle ja nouto kotoa on 15€ / suunta 15 kilometrin säteellä toimipisteeltämme. Toimitusmatkan ollessa pidempi kysy tarjous. Toimitus ja nouto on ulko-ovelta tai kerrostalossa alaovelta.

Laatikoiden toimitukset ovat arkisin klo 8-16 välillä.Muutot

Tee muutosta mukavampaa. Nyt meiltä voit vuokrata pakettiauton lisäksi myös kuljettajan muuttoosi. Annamme aina muutosta etukäteen kokonaishinnan, joten vältyt yllättäviltä lisäkuluilta. Kuljettaja järjestelee muutettavat tavarat autoon ja tarvittaessa auttaa myös tavaroiden kantamisessa. Meillä on useita eri kokoisia pakettiautoja ja valitsemme muuttoonne sopivimman auton.


Suuntaa antava hinnasto (muutto Oulun sisällä)


Yksiöt alk. 250 euroa
pakettiauto ja kuski 

kantajat asiakkaan puolelta


Kaksiot alk. 350 euroa
pakettiauto ja kuski 

kantajat asiakkaan puolelta


Kolmiot alk. 450 euroa
pakettiauto ja kuski 

kantajat asiakkaan puolelta


Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.


Irtaimiston on oltava valmiiksi pakattuna ja muuttovalmiina muuton alkaessa. Hinnat eivät sisällä isojen erikoistavaroiden kuten pianon siirtoa. 


Suuremmissa asunnoissa tai Oulun ulkopuolelle/ulkopuolelta muuttaessasi kysy tarjous.

Tarjouspyyntö

Voit kysyä sinulle sopivaa muuttopäivää tai muuta askarruttavaa asiaa myös oheisella lomakkeella. Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian!

Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Yksiö
Kaksio
Kolmio
Suurempi
Sähköpostitse
Tekstiviestitse