Pakettiauton minileasing yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi

Varaa tästä

Kun yrityksesi tarvitsee pakettiautoa yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi, muttei ympärivuotiseen käyttöön, on Minileasing siihen oikea ratkaisu. Minileasingin avulla yrityksesi saa haluamansa kokoisen pakettiauton käyttöön

ja se toimitetaan vuokrauksen alkaessa yrityksesi pihaan.

Minileasingin etuna on, ettei sinun tarvitse huolehtia pakettiauton huolloista, eikä auto rasita tilinpäätöstä poistoilla.

Tarjoamme tilavat vuokrapakettiautot yritys- ja yksityisasiakkaille. Vuokraamme autot ja alle kuukauden vuokra-alueena on Oulu ja alueet 140 kilometrin säteellä Oulusta. Minileasing, joka tarkoittaa auton vuokrausta yli yhden kuukauden ajaksi, onnistuu kauttamme ympäri Suomen. Kun teet kanssamme minileasing sopimuksen, toimitamme pakettiauton yrityksesi pihaan sopimuksen alkaessa.


 

Pakettiauton minileasing haluamallesi ajalle

Voit valita kattavasta valikoimastamme tarpeeseesi sopivan kokoisen pakettiauton. Valikoimassamme on pakettiautoja, joiden tilavuudet ovat 6 m³ - 20 m³ välillä. Kauttamme onnistuu pakettiauton vuokraus yrityskäyttöön ja yksityiskäyttöön, olipa kyseessä lyhempi vuokraus tai pidempiaikainen minileasing. Minileasingin etuna on, että saat pakettiauton käyttöösi tarvitsemallesi ajanjaksolle, jos et tarvitse autoa ympäri vuoden ja sinun tarvitse huolehtia pakettiauton huolloista.

 

 

Minileasing sisältää:

Toimituksen ja noudon 20 km:n säteellä toimipisteeltämme

 

2000 ajokilometriä/kuukausi – suuremmilla kilometrimäärillä ota yhteyttä tarjousta varten

 

Vakuutuksen (omavastuu 2000 €/vahinko)

 

Huollot ja korjaukset – tiepalvelu 24 h

 

Kesä- ja talvirenkaiden vaihto

 

Vuokra-aika minimissään 1 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi 1 kuukauden jaksoissa. Minileasing-sopimus on mahdollista irtisanoa 3 vrk ennen seuraavan kuukausijakson alkamista.


 

Meiltä saat myös neuvot ja tarvikkeet muuttoon

Neuvomme mielellämme myös kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa ja löydät meiltä myös kaikki muutossa tarvittavat lisätarvikkeet. Muutossa mahdollisesti tarvittaviin lisätarvikkeisiin, kuten suojausviltteihin, nokkakärryihin ja sidontaliinoihin sekä niiden vuokrahintoihin voit tutustua lisätarvikkeet-sivulla.

 

 

Vuokraus ja minileasing ehdot:

Pakettiauton vuokraus yrityskäyttöön sekä yksityiskäyttöön on mahdollista B-ajokortilla, 18 vuotta täyttäneelle henkilölle. Muihin vuokrausehtoihimme voit tutustua vuokrausehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme kaikissa vuokrausta ja muuttoa koskevissa kysymyksissä, ota yhteyttä ja keskustellaan vuokraustarpeistasi.


 

Pakettiauton minileasing onnistuu helposti

Pakettiauton minileasing onnistuu helposti, kun otat meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Voit katsoa pakettiautovalikoimamme sivuiltamme, mutta kun autotarpeesi on yli 30 vuorokautta, ota yhteyttä ja tehdään autosta minileasing sopimus.

Vuokrapakettiauto 6 m³:

11

 • kontin mitat: pituus 270 cm x leveys 137 cm x korkeus 140 cm

 • auton ajamiseen tarvitaan B-kortti

 • vuokrahinta alkaen 905 €/kk (sis. ALV. 24 %).

Varaa tästä

Vuokrapakettiauto 11 m³:

12

 • kontin mitat: pituus 310 cm x leveys 175 cm x korkeus 188 cm

 • auton ajamiseen tarvitaan B-kortti

 • vuokrahinta alkaen 1050 €/kk (sis. ALV. 24 %).

Varaa tästä

Vuokrapakettiauto 13 m³:

13

 • kontin mitat: pituus 373 cm x leveys 175 cm x korkeus 188 cm

 • auton ajamiseen tarvitaan B-kortti

 • vuokrahinta alkaen 1250 €/kk (sis. ALV. 24 %).

Varaa tästä

Minileasing sisältää:

14

 • toimituksen ja noudon 20 km:n säteellä toimipisteeltämme

 • 2000 ajokilometriä/kuukausi – suuremmilla kilometrimäärillä ota yhteyttä tarjousta varten

 • vakuutuksen (omavastuu 2000 €/vahinko)

 • huollot ja korjaukset – tiepalvelu 24 h

 • kesä- ja talvirenkaiden vaihto

 • vuokra-aika minimissään 1 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi 1 kuukauden jaksoissa. Minileasing-sopimus on mahdollista irtisanoa 3 vrk ennen seuraavan kuukausijakson alkamista.

Varaa tästä

Kysy Minileasingistä! 

Voit kysyä sinulle sopivaa vuokra-ajankohtaa tai muuta askarruttavaa asiaa myös oheisella lomakkeella. Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.